Nieuwe banenmarkten Talant, Meriant, Alliade, Wil en Reik in Heerenveen en Drachten

Nieuwe banenmarkten Talant, Meriant, Alliade, Wil en Reik in Heerenveen en Drachten

0

HEERENVEEN – De zorg kent grote personeelstekorten. Het wordt steeds lastiger om goede en gekwalificeerde medewerkers te vinden.

Daarom heeft Talant nieuwe banenmarkten georganiseerd en werkt daarbij samen met andere zorgonderdelen van Zorggroep Alliade. Zo staan ook Meriant (ouderenzorg), Wil (zorg en ondersteuning), Reik (zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking) en Alliade Facilities & Service op de banenmarkten.

De banenmarkten zijn een makkelijke en laagdrempelige manier om in contact te komen met werken in de zorg. In totaal zijn er zes gezamenlijke banenmarkten, verdeeld over heel Friesland. De eerste twee zijn dinsdag 25 februari in Heerenveen, en donderdag 27 februari in Drachten.

Laagdrempelig in contact

Iedereen is welkom om kennis te komen maken met de organisaties en eventueel ter plekke een sollicitatiegesprek aan te gaan. Adviseur arbeidsmarktcommunicatie Robert de Ruijter van Zorggroep Alliade: ‘Deze manier van werken past goed bij de huidige tijd. Bij de eerste kennismaking voelen potentiële kandidaten en de leidinggevenden al aan of er een klik is met elkaar en de doelgroep. Als dan ook de kandidaat over de juiste papieren beschikt kunnen we snel handelen en iemand welkom heten in een van onze zorgonderdelen. Ik raad iedereen dan ook aan een cv mee te nemen!’

Verschillende vacatures

Talant is vooral op zoek naar begeleiders voor vast, en voor in de zomerperiode en in de weekenden. Ouderenzorgorganisatie Meriant zoekt verzorgenden IG en verpleegkundigen. En Alliade heeft de deuren open staan voor huishoudelijk medewerkers en vakantiekrachten. Wil is op zoek naar begeleiders en pedagogisch hulpverleners kunnen terecht bij Reik.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend