Noodoproep: Europa Kinderhulp zoekt nog twintig vakantiegezinnen

0

HEERENVEEN – Met de zomervakantie in aantocht luidt Europa Kinderhulp de noodklok. Er is een tekort aan vakantiegezinnen voor kansarme kinderen uit Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. De regio Friesland van Europa Kinderhulp is op zoek naar een twintigtal vakantiegezinnen die deze zomer nog ruimte in hun huis en hart hebben.

Voor kinderen die niet gewend zijn aan rust en regelmaat, zoals dat voor onze kinderen heel normaal is. Begrepen worden en dat er naar je geluisterd wordt is voor hen geen vanzelfsprekendheid. Even uit de rauwe, troosteloze werkelijkheid naar een arm om de schouder of een aai over de bol. Een waardevolle vakantie waarin ze onbezorgd kind kunnen zijn en even op adem kunnen komen.

Hiervoor doet Europa Kinderhulp een beroep op u. Geen financiële bijdrage maar uw aanmelding als vakantiegezin.

Aanmelden kan bij Joke de Vries, 058-2573612, 0644016461 of stuur een e-mail naar friesland@europakinderhulp.nl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend