Timpaan Support biedt e-health, de zorg voor de toekomst!

0

ASSEN – Timpaan Support lanceert dinsdag 19 april het online platform e-Support. Met e-Support verleent, organiseert en ontwikkelt Timpaan online begeleiding voor kinderen van 8 tot 18 jaar, die wonen in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe of Overijssel.

De vertrouwde ondersteuning voor dyslexie, faalangst, piekeren, sociale vaardigheden en weerbaarheid (ook wel jeugd & opvoedhulp genoemd) wordt hiermee bereikbaar via het internet. Timpaan Support speelt met deze vorm van e-health in op de zorg van de toekomst. Kinderen en ouders krijgen op een eigen gekozen moment, zonder reis- en wachttijd, handvatten aangereikt waar ze mee verder kunnen. Met deze ontwikkeling wil Timpaan bijdragen aan de optimale talentontwikkeling van kinderen.

Blended hulpverlening

Met e-Support zet Timpaan in op de combinatie van online contact en face to face begeleiding. Kinderen hebben via e-Support op een eenvoudige en laagdrempelige manier contact met een coach. Op het platform kunnen ze aan de slag met dyslexieoefeningen of doorlopen een training om te leren omgaan met hun piekergedachten.

Contactmogelijkheden

Het platform biedt diverse mogelijkheden tot contact, denk aan een videochat, een blog en een functie om elkaar (ingesproken) berichten te sturen. Ook is er in de online bibliotheek aanvullende informatie aanwezig over sociaal emotionele problematiek. De omgeving is volledig afgeschermd en beveiligd, waardoor de privacy van kind en coach geborgd is.
Over Timpaan Support Timpaan Support verzorgt diagnostiek, behandeling van dyslexie en begeleiding van sociaal emotionele gedragsproblematiek en gedragsstoornissen bij kinderen/jeugdigen. Het werkgebied van Timpaan Support is Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. www.timpaansupport.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend