Brasserie De Stal viert vijfjarig jubileum en trakteert

0

HEERENVEEN – De medewerkers van brasserie De Stal nodigen u uit om het vijfjarig jubileum op vrijdag 1 april 2016 met hen te vieren. Kom daarom langs bij dagbestedinglocatie De Stal in Nieuweschoot en ontvang een gratis gebakje bij aankoop van een drankje.

Mocht u op 1 april verhinderd zijn, maar een aanbieding wel zien zitten? Niet getreurd! Van 4 tot en met 8 april 2016 krijgt u een gratis bonbon bij aankoop van een warme drank.

Brasserie De Stal is een dagbestedingslocatie van Talant. Talant helpt mensen met een beperking in Friesland hún leven te leiden. Dit doet Talant in samenwerking met onder meer welzijnsorganisaties, gemeenten, bedrijven, familie en vrijwilligers.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend