Eerste Hart&Vaatcafé in ziekenhuis Tjongerschans

0

HEERENVEEN – Als eerste in Friesland organiseert ziekenhuis Tjongerschans in samenwerking met de Hart&Vaatgroep een Hart- & Vaatcafé. Het Hart&Vaatcafé is een ontmoetingsplaats voor hartpatiënten, partners, familie, mantelzorgers, zorgverleners en andere belangstellenden. Er wordt informatie gegeven, men kan ervaringen uitwisselen, tips opdoen en een informatiestand bezoeken.

Op maandag 4 april is de eerste van twee bijeenkomsten in de Abe Lenstrazaal van ziekenhuis Tjongerschans Heerenveen. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Het thema van deze avond is  ‘Boezemfibrilleren’. Suzanna de Vries, cardioloog, geeft informatie en zal vragen van de bezoekers beantwoorden.

 Meer informatie en aanmelden

De bijeenkomst is gratis, maar opgeven is wel verplicht.  U kunt zich opgeven via www.tjongerschans.nl/patiënten/voorlichtingsbijeenkomsten. Meer informatie kunt u krijgen bij Ietie Fijlstra, verpleegkundig consultent cardiologie, bereikbaar via 0513 -685 512 en per email viahartenvaatcafe@tjongerschans.nl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend