Kijkje achter de schermen tijdens open dag Tjongerschans

Kijkje achter de schermen tijdens open dag Tjongerschans

0

HEERENVEEN – Altijd al eens een kijkje op een operatiekamer, in een ambulance of op de röntgenafdeling willen nemen zonder zelf ziek te zijn? Grijp dan op zaterdag 19 maart uw kans om bij de open dag van ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen de plekken van het ziekenhuis waar u normaal gesproken nooit komt te bekijken.

 Van tien uur ’s ochtends tot vier uur in de middag is iedereen, van jong tot oud, welkom om langs te komen in Tjongerschans. De medewerkers zullen u met open armen ontvangen en staan te popelen om u te laten zien wat Tjongerschans zo bijzonder maakt en waarom zij zo trots zijn op hun ziekenhuis.

 Zo zijn er gedurende de hele dag rondleidingen door het ziekenhuis, die u over de verschillende afdelingen voeren. Verder kunt u ook zelf de plattegrond van het ziekenhuis in de hand nemen en uw eigen route volgen. Geniet tussendoor van een lekker kopje koffie met gebak of een broodje in onze Brasserie Z!N of Tjongerplaza, die de hele dag geopend zijn.

 Bekijk daarnaast de vele informatiekramen die staan opgesteld op verschillende locaties in het ziekenhuis. Hier staan bijna alle afdelingen van het ziekenhuis voor u klaar om u van alles te vertellen over hun specialisme. Denk hierbij aan de Intensive Care, Maag-, Darm- en Leverziekten, Verloskunde, maar ook het Facilitair Bedrijf en afdeling Opleidingen. Voor de kinderen is er op het kinderplein o.a. de mogelijkheid om zich te laten schminken en er is ook een beren- en poppendokter. Een ‘zieke’ knuffel of pop kan dus mee naar het ziekenhuis en krijgt daar een behandeling of medicijnen, zodat hij of zij weer fit mee kan naar huis.

 De toegang tot de open dag van ziekenhuis Tjongerschans is gratis, evenals het volgen van rondleidingen en het bezoeken van de informatiekramen. Opgeven voor de open dag of activiteiten tijdens het evenement is niet nodig. Zo kunt u uw dag geheel naar eigen wens invullen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend