Open Dag van Zorg en Welzijn bij Talant in Heerenveen

Open Dag van Zorg en Welzijn bij Talant in Heerenveen

0

HEERENVEEN – Tijdens de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn op zaterdag 19 maart openen vijf locaties van Talant in Heerenveen hun deuren. De medewerkers van deze locaties zijn trots op het werk dat ze doen en laten dat graag zien.

Het gaat om dagbestedingslocaties 2e Han(d)s & Grietjes aan het Schoterplein 26 en pottenbakkerij De Diggel aan It Hege Stik 5, twee locaties voor groepswonen aan de Tammingastraat 2 en Pfeifferstraat 2 (ook wel bekend als de Boekensteunen) en een locatie voor begeleid zelfstandig wonen in combinatie met groepswonen aan De Aak 2. De openingstijden en alle andere deelnemende Talant locaties staan op www.talant.nl/opendag.

De Open Dag van Zorg en Welzijn is de traditionele afsluiting van de Week van Zorg en Welzijn en is een uitgelezen kans om nieuwe cliënten, aankomend vrijwilligers, buurtbewoners, scholieren en studenten kennis te laten maken met Talant en de gehandicaptenzorg.

Talant helpt mensen met een verstandelijke beperking om hun eigen leven te leiden, op hun plek in de samenleving. We doen het samen. Samen met de cliënt, familie, vrienden, vrijwilligers en met andere organisaties.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend