Cabaret, theaterconcert en familie in het Posthuis Theater

0

HEERENVEEN – De komende tijd zijn er weer diverse voorstellingen te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen.

Zoals ‘DREEJKLEZOEW’ van André Manuel, ‘Gold’ van Dutch Eagles, ‘Ongestoord’ van Marjolijn van Kooten en ‘WIRWAR’ van Laura van Hal.

DREEJKLEZOEW

Woensdag 11 maart om 20:15 uur staat de voorstelling ‘DREEJKLEZOEW’ in het Posthuis Theater. In zijn nieuwste solovoorstelling duikt André Manuel in de gitzwarte en toch ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown die al sinds de ontdekking van de hemel door de Nedersaksische geschiedenis dendert als Herman Finkers on speed.

Gold

Donderdag 12 maart om 20:15 uur staat de voorstelling ‘Gold’ in het Posthuis Theater. De mannen van Dutch Eagles zijn onvervalste muzikale goudzoekers. De vondsten die ze tijdens hun goldrush doen, willen ze met u delen. Hits van hun grote Amerikaanse voorbeeld worden afgewisseld met juweeltjes van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek. Smelt weg bij de superieure meerstemmige samenzang en de weergaloze gitaarsolo’s van deze Hollandse adelaren.

Ongestoord

Vrijdag 13 maart om 20:15 uur staat de voorstelling ‘ongestoord’ in het Posthuis Theater. Een avond 100% antidepressief, met bijwerkingen van lachstuipen en troost: het is het patent van Marjolijn van Kooten. Het gaat nu al een paar jaar zó goed met haar, dat het bijna eng wordt. Maar ja, de humor zit toch vaak in ellende. Dus kom maar op met die tegenslag, waar Marjolijn dan met de moed der wanhoop haar hangende schouders onder zet. Een Psychiatrisch cabaret, waar je behoorlijk van opknapt.

WIRWAR

Zondag 15 maart om 15:00 uur staat de voorstelling ‘WIRWAR’ in het Posthuis Theater. ‘WIRWAR’ is een adembenemende circustheatervoorstelling voor de hele familie. ‘s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje komen ze tevoorschijn. Kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht. Ze nemen je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Ze verdwijnen en duiken weer op. Sommige schaduwfiguurtjes zijn spannend, andere juist heel gezellig. Word jij wijs uit deze WIRWAR?

Kaarten voor de voorstellingen zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend