Tweede editie Heerenveens Carnaval in Café de Swetser

1

HEERENVEEN – Wie denkt dat er in Heerenveen geen carnaval gevierd wordt heeft het mis. Op vrijdagavond 28 februari barst vanaf 21.00 uur de tweede editie van het Heerenveense Carnaval los in Café de Swetser aan de Vleesmarkt.

Op deze bijzondere avond staat het café in het teken van feest en gezelligheid. Ook zal er voor de tweede maal een prins en prinses carnaval gekroond worden. Dj’s Kevin Terpstra en Party DJ Lars staan garant voor de meest uiteenlopende carnaval-hits. Daarnaast komt zanger John Enter een live optreden verzorgen. Gegarandeerd feest en polonaise dus! De entree is gratis.

Vier sportteams gaan de strijd met elkaar aan. Deze keer niet op het veld maar in de kroeg. Zij moeten een aantal ludieke spellen spelen. Voor het winnende team liggen prachtige prijzen klaar. Deze zijn beschikbaar gesteld door Dos Mas en Café de Swetser. De hoofdprijs is een sponsorbedrag van 350 euro! De deelnemende sportteams zijn Tennisvereniging De Greveling, Hockey club QuickStick Dames 2, VV Heerenveen Dames1 en het damesteam van VV Mildam.

1 reactie

  1. Moet het hier nog geen “verkleedfeest” worden genoemd omdat minderheidsgroepen zich gekwetst voelen ? Dit klinkt als een flauwe grap maar is echt serieus bedoeld. Elders in den lande heeft men daadwerkelijk besloten om carnaval om genoemde reden ” verkleedfeest” te noemen. Het ging om een openbare basisschool……….
    Nu wordt op zo’ n school geen alcohol geschonken (neem ik aan) en in een kroeg wel. Daar blijven aanhangers van de bedoelde minderheidsgroep ook weg…….. Nu gebruik ik zelf ook geen alcohol maar dat is niet vanwege een zekere ideologie. Ik gun in dezes elkeen een mooi feest en sportieve happening.

X
X

Deel dit met een vriend