Een liefdevolle editie van POPstad Heerenveen

Een liefdevolle editie van POPstad Heerenveen

0

HEERENVEEN – Het Valentijnsweekend werd op vrijdag 14 februari geopend met een liefdevolle editie van POPstad Heerenveen, Kort & LIEF in Café Bleeker aan Oude Koemarkt in Heerenveen.

Tijdens deze romantische avond is het aanwezige publiek getrakteerd op optredens van Bart, Nocht en Wille, Calidus en Haitze. Alle optredens hadden een eigen stijl en karakter dus er was ieder wat wils. Een prima avond die werd afgesloten, door presentator Jan Julius Buwalda, met de melding dat de volgende POPstad zal plaatsvinden op vrijdag 10 april 2020.

De avond is georganiseerd door POPstad Heerenveen. Heerenveen en omgeving heeft veel muziektalent die POPstad Heerenveen een podium wil geven. Met elke keer een ander thema, op een andere locatie en een andere programmering.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend