Toneel in het Posthuis Theater

Toneel in het Posthuis Theater

0

HEERENVEEN – De komende tijd zijn er weer diverse voorstellingen te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen. Zoals ‘ZIN’ van Jack Wouters en Arjan Ederveen.

Zaterdag 7 maart om 20:15 uur staat de voorstelling ‘ZIN’ in het Posthuis Theater. Arjan Ederveen en Jack Wouterse schotelen u in de voostelling ‘ZIN’ een bonte stoet aan personages voor. Zo zijn er twee oudere TV-koks, die worstelen met de werkdruk van de dagelijkse middagshow en hun angst voor naderend medisch onheil. Want niemand levert vrijwillig zijn drol in bij de dokter. Daarnaast is er het verhaal van de populaire keukenromanschrijfster, wier nieuwste boek wordt verfilmd. Maar wie heeft het eigenlijk geschreven?

Kaarten voor de voorstellingen zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

Foto: ZIN (Bowie Verschuuren

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend