Frjemd Folk in de Terbantster Tsjerke

Frjemd Folk in de Terbantster Tsjerke

0

TERBAND – Ierse en Schotse muziek. Op zondagmiddag 16 februari treedt de groep Frjemd Folk op in de in de Terbantster Tsjerke in Terband.

Frjemd Folk bestaat uit negen zangers en vier muzikanten die verschillende instrumenten bespelen en soms ook meezingen. De groep brengt Keltische en Ierse muziek ten gehore, waarbij de nadruk ligt op de zang. De groep bestaat inmiddels 12 jaar. In deze jaren is een gevarieerd repertoire opgebouwd dat nog steeds wordt uitgebreid. Te horen zijn traditionals uit Ierland en Schotland met zo nu een dan een zijsprongetje. Het blijft echter allemaal folk-muziek.

Frjemd Folk heeft inmiddels meer dan 100 optredens op haar naam en heeft in 2014, 2016 en 2018 verschillende steden in Ierland en Schotland bezocht waar een aantal succesvolle optredens werd verzorgd, in pubs en op straat. Ook dit jaar zal de groep weer een tour door Schotland maken.
In 2016 heeft de groep haar eerste CD “The Cliffs” gepresenteerd.

Zondagmiddag 16 februari kunt u deze groep zien en beluisteren in de Terbantstertsjerke, Pastorielaan 12, Terband. In deze prachtige oude kerk zal de muziek van de groep goed tot haar recht komen. Op deze middag zullen bekende en minder bekende, nieuwe nummers worden gebracht, maar er zal ongetwijfeld ook worden teruggekeken op onze buitenlandse reizen.

Het optreden in Terband begint om 15.30 uur. De entree is € 13.- Inclusief een pauzedrankje.
Kaarten aan de deur.

Meer informatie over de groep is te vinden op www.frjemdfolk.nl  en op Facebook: https://www.facebook.com/FrjemdFolk .

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend