Zaterdag 8 en zondag 9 februari Cultuurklank Festival in De Rinkelbom

Zaterdag 8 en zondag 9 februari Cultuurklank Festival in De Rinkelbom

0

HEERENVEEN – Op zaterdag 8 en zondag 9 februari is het Cultuurklank Festival te bezoeken in De Rinkelbom in Heerenveen.

Het Cultuurklank Festival is een gratis toegankelijk festival voor iedereen van 0 tot 101 jaar oud. Tijdens het festival zijn er heel veel gratis workshops, diverse optredens, karaoke en een muzieklokaal vol instrumenten om uit te proberen. En er is een ‘foodplaza’ in het hart van het gebouw. Een weekend vol muziek, dans, kunst en lekker eten.

Tijdens het Cultuurklank Festival wordt iedereen uitgenodigd én uitgedaagd om een portret te schilderen. Dit mag een zelfportret zijn, een portret van je familie of vrienden. Of je laat je fantasie de vrije loop gaan. Iedereen van 0-101 mag gratis meedoen! Ateliers Majeur stelt het materiaal beschikbaar. Als het portret af is, wordt jouw kunstwerk tentoongesteld in De Rinkelbom. Iedereen kan de portretten t/m donderdag 20 februari komen bewonderen én er via Facebook op stemmen. Er is een publieks- én een juryprijs voor het beste of mooiste portret.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend