Lenteconcert met The LSB Experience in Hotel Heidehof

Lenteconcert met The LSB Experience in Hotel Heidehof

0

HEERENVEEN – In samenwerking met Fletcher Hotel Heidehof organiseert het Reünieconcert Heerenveen op vrijdag 20 maart het eerste `Lenteconcert`, met een optreden van The LSB Experience.

The LSB Experience vertolkte op het laatste Reünueconcert werk van Crosby, Stills, Nash & Young. The LSB Experience is een graag geziene gast op het grootste Beatles-festival van de VS en trad al verschillende keren op in The Cavern Club, waar het allemaal begon voor de Fab Four.

Bij dit lenteconcert kan het publiek een vijfkoppige band verwachten in een zoektocht naar goede muziek, geïnspireerd door hun grote inspiratiebron The Beatles. Daarbij komen meerdere geluiden voorbij, zoals van Eric Clapton, Tears For Fears, Crowded House, The Hollies, James Taylor, Lenny Kravitz, Ten CC, Joe Cocker en anderen. De band vertelt in dit theatrale programma over de achtergronden van de nummers die gespeeld worden en waar vergelijkingen worden getrokken met de meesters.

Er is door Fletcher een speciaal arrangement aangeboden waarbij een ticket met diner en een compleet arrangement met diner en hotelovernachting wordt aangeboden. Kaarten zijn vanaf 24 januari te koop. Meer informatie is te vinden op de website www.lente-concert.nl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend