Show, cabaret en Fries theaterconcert in het Posthuis Theater

Show, cabaret en Fries theaterconcert in het Posthuis Theater

0

HEERENVEEN – De komende tijd zijn er weer diverse voorstellingen te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen.

Zoals de ‘The Tape Face Show’ door Tape Face, de voorstelling ‘Voor alle duidelijkheid’ van Micha Wertheim en ‘Wêr sil dit hinne’ door Teaterselskip FLJIMSK.

Tape Face

Donderdag 6 februari om 20:15 uur staat de voorstelling ‘The Tape Face Show’ in het Posthuis Theater. Na zijn deelname aan America’s Got Talent en America’s Got Talent: The Champions brengt de Nieuw-Zeelandse cabaretier Sam Wills als Tape Face echt iets nieuws naar het theater. In deze nieuwe show is de sportieve medewerking van het publiek een belangrijk ingrediënt, evenals muziek, geluidseffecten en een heerlijke portie verbeeldingskracht.

In de wereld van show en cabaret zijn er tussen alle welbespraakte ratelaars ook stille acts die diepe indruk maken. In The Tape Face Show zegt Sam Wills weer geen woord. Hij zwijgt de hele voorstelling. Enkel door middel van mime mét geluid en stand-up zónder taal windt hij jong en oud om zijn vinger.

Micha Wertheim

Vrijdag 7 februari om 20:15 uur staat de voorstelling ‘Voor alle Duidelijkheid’ in het Posthuis Theater. Na het meer experimentele tweeluik ‘Ergens anders’ en ‘Iemand anders’ keert Micha Wertheim in zijn zevende voorstelling terug naar de vorm waarmee hij begon: stand-up. Persoonlijk, grappig en zonder opsmuk. Zoals altijd is hij scherp, soms ongemakkelijk, maar vooral laat hij zien dat goede grappen nog steeds van levensbelang zijn.

‘Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid’ gaat over de behoefte onbevangen in het leven te staan. Kennis kan een muur worden, die alle schoonheid aan het zicht onttrekt. Nu alles altijd en overal duidelijk is, wordt verdwalen steeds lastiger.

FLJIMSK

Zaterdag 8 februari om 20:15 uur staat de voorstelling ‘Wêr sil dit hinne’ in het Posthuis Theater. Drie Friese toppers bundelen opnieuw hun krachten na het succes van hun eerste theaterprogramma. Griet Wiersma en Piter Wilkens boeien en ontroeren met hun zangtalent en brengen ook verrassende duetten. Minze Dijksma verbluft het publiek met zijn goochelkunsten.

In de sketches worden hun afzonderlijke kwaliteiten een komische optelsom. De hilarische typetjes van Griet gecombineerd met de gortdroge humor van Piter Wilkens en Minze Dijksma.

Griet, Piter en Minze vragen zich dan ook oprecht af: “Wêr sil dit hinne…”

Kaarten voor de voorstellingen zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

(Foto’s: Tape Face (James Miller); Micha Wertheim (Merlijn Doomernik); FLJIMSK (onbekend))

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend