15e Winter Wonder Feest in Katlijk

15e Winter Wonder Feest in Katlijk

0

KATLIJK – Voor de 15e keer organiseert Stichting Bar le Clos du Notaire het Winter Wonder Feest in Katlijk.

Op zaterdag 1 februari om 21.00 uur opent de tent haar deuren voor het publiek. Wat begon als tentfeest voor Katlijk e.o. heeft ondertussen geresulteerd in een degelijk professioneel tentfeest met ca. 1500 bezoekers op 1 avond. Dit jaar is de muziek voor rekening van de coverband Boomerang en DJ Feiko. Het feest kenmerkt zich al jaren door prima line-up, een combinatie van een allround top 40 / coverband aangevuld met DJ.

Het Winter Wonder Feest is ooit begonnen op het oude korfbalveld aan de Kerkelaan in Katlijk, na 11 jaar is het feest hier uit zijn jas gegroeid en de nieuwe locatie werd een stuk land aan de Bisschoplaan. Dit jaar zal voor het eerst het feest worden gehouden in de Tjongervallei in Katlijk.

Kaarten zijn online te verkrijgen via de website www.winterwonderfeest.com en kosten slechts €15,- inclusief service fee.

Het feest is voor 16 jaar en ouder, verder geldt er ook een rookverbod in de tent.

Voor meer info zie website of volg de onderstaande sociale media kanalen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend