Een verbindende POPstad Heerenveen in café Bak

Een verbindende POPstad Heerenveen in café Bak

0

HEERENVEEN – Op vrijdag 17 januari was Café Bak in Heerenveen het podium van POPstad Heerenveen, Kort en Krachtig.

Tijdens de gezellige muziekavond in hart van het Friese Haagse werd het publiek muzikaal weggeblazen door Anne & Werner, Sturmreiter en Ten-4. Een geslaagde avond waaruit maar weer bleek dat muziek mensen verbind. De geslaagde avond werd afgesloten met de mededeling dat op vrijdag 14 februari, Valentijnsdag, de editie Kort & Lief van POPstad Heerenveen plaatsvindt Café Bleeker in Heerenveen.

POPstad Heerenveen wordt georganiseerd om de muziekcultuur in deze gemeente te verstevigen. De organisatie is in haden van meerdere vrijwilligers met ondersteuning van de Musykfabryk Active Productions, De Snaar Muziekhandel Heerenveen, Van der Glas B.V. Blaas- en slaginstrumenten, Café de Blauwe Kater en Restaurant en lunchroom La Fontaine.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend