Qmusic the Party – 4uur FOUT! komt naar Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op zaterdag 16 mei 2020 komt Qmusic the Party – 4uur FOUT! naar Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof in Heerenveen.

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party in Heerenveen. 4 uur lang wild feesten met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Met je cowboyboots countryhousen op Cotton Eye Joe om vervolgens onderdak te zoeken bij The YMCA, samen met een indiaan, een cowboy en nog een paar vreemde vogels. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf met je prachtige verentooi, je stoere cowboyhoed of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

Wil jij deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof op Golflaan 1 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend