Nieuwe films in De Bios Heerenveen

0

HEERENVEEN – Een overzicht van de nieuwe films die in januari draaien in De Bios aan het Burgemeester Kuperusplein in Heerenveen.

De films die in Januari beginnen met draaien:

1917
Release datum: 9 januari 2020

Film informatie: Van Oscar®winnende regisseur Sam Mendes komt een meeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog; 1917. Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten en Blake een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen – waaronder Blake zijn eigen broer. 1917 is geregisseerd door Sam Mendes die samen met Krysty Wilson-Cairns het scenario heeft geschreven. De film wordt geproduceerd door Mendes en Pippa Harris onder Neal Street Productions met Jayne-Ann Tenggren, Callum McDougall en Brian Oliver.

Genre : Drama, oorlog
Kijkwijzer : 12jr, geweld, angst, taalgebruik

Charlie’s Angels
Release datum: 2 januari 2020

Film informatie: Elizabeth Banks regisseert de nieuwe generatie stoere Charlie’s Angels – Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska – detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde badass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.

Genre : Actie, komedie
Kijkwijzer : 12jr, geweld, angst, taalgebruik

Playing With Fire
Release datum: 9 januari 2020

Film informatie: In deze familiekomedie ontfermt een stel stoere brandweermannen zich tijdens Kerst over een drietal kinderen. Al snel komen ze erachter dat voor kinderen zorgen misschien nog wel zwaarder werk is dan branden blussen.
Genre : Komedie
Kijkwijzer : 9jr, angst

The Grudge
Release datum: 2 januari 2020

Film informatie: Regisseur Nicolas Pesce (The Eyes of my Mother) en producent Sam Raimi (Don’t Breathe, Crawl, Evil Dead) geven met de bloedstollende film The Grudge een geheel nieuwe draai aan de horrorklassieker.

Genre : Horror
Kijkwijzer : 16jrm angst

Dolittle
Nederlands gesproken in 2D en 3D
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld in 3D
Release datum: 15 januari 2020

Film informatie: Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe 3D-avonturenfilm Dolittle, voor de hele familie. De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt. Op deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder een paniekerige gorilla, een enthousiaste maar onnozele eend, een cynische struisvogel die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer, en een eigenwijze papegaai.

Genre : Avontuur, komedie, kinderfilm
Kijkwijzer : 6jr, geweld, angst

Andre Rieu: 70 Years Young
Speciale voorstelling te zien op 18 en 19 januari 2020

Film informatie: 70 Years Young is het ultieme concert van André Rieu met muzikale hoogtepunten die de maestro zelf heeft geselecteerd uit zijn luisterrijke carrière tot nu toe. Deze unieke feestelijke voorstelling voert u mee op een ongelofelijke reis rond de wereld naar de schitterendste concertlocaties van André Rieu, waaronder het Weense Schönbrunn, Radio City Music Hall in New York en het Kroningsconcert in Amsterdam. Als onderdeel van de viering haalt André samen met bioscooppresentatrice Charlotte Hawkins herinneringen op aan zijn leven, de liefde en de muziek, terwijl hij zijn bioscooppubliek meeneemt op een exclusieve rondleiding door zijn landhuis in Maastricht. Breng uw vrienden mee en start samen het nieuwe jaar in stijl, comfortabel in de bioscoop, met de betoverende muziek van de jarige job – de koning van de wals! Hiep hiep, hoera!

Genre : Concertfilm

Bad Boys For Life
Release datum: 22 januari 2020

Film informatie: Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life. Geregisseerd door Adil El Arbi & Bilall Fallah (Black, Patser, Broeders). Verder met o.a.: Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam en Joe Pantoliano.

Genre : Actie
Kijkwijzer : 16jr, geweld, taalgebruik

Onze Jongens In Miami
Release datum: 30 januari 2020

Film informatie: In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Genre : Komedie
Kijkwijzer : 12jr, seks, taalgebruik, drugs
Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=lfTzvePLReU

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend