Cabaret, muziek en familievoorstelling in Posthuis Theater

Cabaret, muziek en familievoorstelling in Posthuis Theater

0

HEERENVEEN – De komende tijd zijn er weer diverse voorstellingen te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen.

Zoals cabaretier Javier Guzman met de voorstelling ‘Guzmán’, Beumer en Drost met de familievoorstelling ‘Reis om de wereld in 80 dagen’ en Jeans met de muziekvoorstelling ‘29: Heartbeat’

Javier Guzman

Donderdag 23 januari om 20:15 uur komt cabaretier Javier Guzman naar het Posthuis Theater met de voorstelling ‘Guzmán’. Hier kijkt Guzman terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet. Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar deze avond wel. Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn zeventiende op de planken staat.

Reis om de wereld in 80 dagen (8+)

Vrijdag 24 januari om 19:15 uur staat theatergezelschap Beumer en Drost met de voorstelling ‘Reis om de wereld in 80 dagen’ in het Posthuis Theater. Een oneindige muur wordt op een plek elders keer op keer en opnieuw geplamuurd en geschilderd. Het boek ‘De reis om de wereld in 80 dagen’ dat Jules Verne in 1873 schreef, roept levendige herinneringen op aan het verleden van de schilders. De heimwee slaat genadeloos toe. Terugkeren naar huis lijkt onmogelijk en zou een ongelooflijke, bijna niet te volbrengen reis voor hen betekenen. ‘Reis om de wereld in 80 dagen’ is een verrassende filmische theatervoorstelling voor de hele familie (8+).

Jeans

Zaterdag 25 januari om 20:15 uur komt Jeans naar het Posthuis Theater met de muziekvoorstelling ‘29: Heartbeat’. De onverwoestbare theaterformule biedt de hits van toen in een nieuw, hip jasje naast de hits van nu: tijdens een Jeans-show is het onmogelijk om stil te blijven zitten. De spetterende liveband neemt je samen met een geheel nieuwe cast mee op een muzikaal avontuur, een feest voor jong en oud. Want hele generaties groeiden al op met ‘Jeans’ en de fans van het eerste uur komen inmiddels met de kinderen of zelfs kleinkinderen genieten van de swingende shows vol muziek, dans en plezier.

Kaarten voor de voorstellingen zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

(Foto’s: Javier Guzman (Cloé Leenheer); Reis om de wereld in 80 dagen (Le Petit Lux Photography); Jeans (Vanessa Hovius Wessels)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend