POPstad Heerenveen presenteert kort & KRACHTIG in café Bak

POPstad Heerenveen presenteert kort & KRACHTIG in café Bak

0

HEERENVEEN – Op vrijdag 17 januari 2020 vanaf 21.00 uur presenteert POPstad Heerenveen: Kort en Krachtig in café Bak, aan de Oude Koemarkt 2 in Heerenveen.

Gedurende deze avond zullen er verschillende bands, met ieder een eigen stijl en karakter, het podium betreden. Beleef deze eerste muziekavond van POPstad in het nieuwe decenium mee, het is gratis toegangelijk en POPstad Heerenveen is voor jong en oud.

De avond wordt georganiseerd door POPstad Heerenveen. Heerenveen en omgeving heeft veel muziektalent die POPstad Heerenveen een podium wil geven. Iedere maand wordt er een dergelijke muziekavond georganiseerd, met elke maand een ander thema, op een andere locatie en een andere programmering.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend