Familievoorstelling ‘Waai’ in het Posthuis Theater

Familievoorstelling ‘Waai’ in het Posthuis Theater

0

HEERENVEEN – Zondag 5 januari om 11:00 uur staat SOIL met de familievoorstelling ‘Waai’ in het Posthuis Theater in Heerenveen. Deze poëtische familievoorstelling is voor iedereen vanaf 1,5 jaar oud.

De voorstelling ‘Waai’ gaat over het verlangen om op te stijgen en te zweven. Over vogels die kwijtraken en weer gevonden worden. Op prachtige livemuziek fladder je met ze mee en voel je hoe het is om zelf je vleugels uit te slaan. Wanneer de grote vogel opeens verdwenen is, proberen kleine Vogel en Wind hem op allerlei manieren terug te vinden. Totdat ze ontdekken dat ze zelf ook kunnen vliegen. Al klapwiekend met hun armen, al stampend met hun voeten, als ruisend met de rok lukt het ze bijna om zelf op te stijgen. Voel de wind in je gezicht op deze wervelende tocht langs suizen, zwieren en wapperen in deze spannende zintuigelijke voorstelling.

Aan het eind van de voorstelling worden de kinderen uitgenodigd op het podium. Zo krijgen ze de ruimte om vrij te bewegen, te dansen en met de rekwisieten te spelen. Ook mogen ze de instrumenten uitproberen, zo is er een kindercello aanwezig waar ze op mogen spelen.

Kaarten voor de voorstelling zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend