Toneel, muziek, cabaret en professoren in het Posthuis Theater

Toneel, muziek, cabaret en professoren in het Posthuis Theater

0

HEERENVEEN – De komende tijd zijn er weer diverse voorstellingen te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen.

Zoals Golden Palace met de toneelvoorstelling ‘De Oerclub’, Simon & Garfunkel Revival Band, Steven Brunswijk met cabaretvoorstelling ‘Van Slaaf tot Meester’ en Mad Science met ‘Het Grote Mad Science Theaterfeest’.

Golden Palace

Woensdag 15 januari om 20:15 uur staat Golden Palace met de toneelvoorstelling ‘De Oerclub’ het Posthuis Theater. Vrouwen doen het goed. Ze veroveren terrein op gebieden die van oudsher aan mannen toebehoren: de wetenschap, de medische wereld, het bankwezen. Keerzijde van de medaille is dat mannen zich daardoor steeds onzekerder voelen. Ze zijn hun identiteit een beetje kwijt. In ‘De Oerclub’ eisen vier mannen hun plek in de wereld weer op, maar op onverwachte wijze: ze claimen de zwangerschap. Het voortbrengen van leven mag niet langer het alleenrecht van vrouwen zijn! Onder het motto ‘dat kunnen wij ook – maar dan beter’ beginnen ze een absurd experiment met een bloedstollende uitkomst.

Simon & Garfunkel Revival Band

Donderdag 16 januari om 20:15 uur staat de ‘Simon & Garfunkel Revival Band’ in het Posthuis Theater. Het legendarische Amerikaanse duo Simon & Garfunkel scoorde in de jaren zestig en zeventig hit na hit. The Sound Of Silence, Homeward Bound, Bridge Over Troubled Water: het zijn maar een paar uit een lange reeks en allemaal samenzang als kenmerk. Dat element staat dan ook voorop bij de Simon & Garfunkel Revival Band. Michael Frank (zang, gitaar) en Guido Reuter (zang, viool, fluit, piano) benaderen keer op keer griezelig dicht het origineel.

Steven Brunswijk

Zaterdag 18 januari om 20:15 uur staat cabaretier Steven Brunswijk met de voorstelling ‘Van Slaaf tot Meester’ in het Posthuis Theater. De slavernij is iets wat deel uitmaakt van de Nederlandse geschiedenis en is vandaag de dag helaas nog steeds aanwezig in sommige delen van de wereld. Als je het in Nederland over de slavernij hebt ontstaat er altijd een krampachtige en serieuze sfeer. Terwijl het ondertussen 155 jaar geleden is! Maakt dat het minder erg? Nee, absoluut niet! Kun je er dan wel grappen over maken? Het zal eens tijd worden!

Mad Science (5+)

Zondag 19 januari staat Mad Science met ‘Het Grote Mad Science Theaterfeest’ in het Posthuis Theater. Mad Science Nederland bestaat 15 jaar en dat willen ze vieren met hun grootste show ooit! Zijn de professoren van Mad Science nu helemaal gek geworden? Het ziet er wel naar uit. Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science je op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap. Samen met de profs ga je op zoek naar de formule om het coolste feest te geven!

Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken! Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet! Knallen doet het sowieso! De makers van Mad Science verbazen kinderen, dagen ze uit én maken ze slimmer. Meer dan 200 professoren brengen jaarlijks 300.000 kinderen door heel Nederland in aanraking met het leukste van de wetenschap en techniek. Veelal op scholen, maar nu ook in het theater!

De professoren nodigen alle jonge bezoekers uit om verkleed als wetenschapper naar het theater te komen! Na de voorstelling is er in de foyer nog een leuke wetenschapexperience!

Kaarten voor de voorstellingen zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend