Adventconcert in Skoattersjerke Oudeschoot

Adventconcert in Skoattersjerke Oudeschoot

0

UDESCHOOT – – Op zondag 15 december om 16:00 uur vindt het sfeervolle Advendo’s Adventsconcert plaats in de Skoattertsjerke te Oudeschoot.

Ook dit jaar is Chr. Brassband Advendo erin geslaagd om een verrassend muzikaal programma samen te stellen. Op de setlijst staat prachtige kerstmuziek met premières zoals Christmas Wonderland, een verrassende kerstmars, maar ook vertrouwde kerst melodieën verpakt in een warme brass sound.

Bijzonder wordt ook het optreden van het zangduo Jan en Linda met gitaarbegeleiding van Durk. Het Advendo brass kwintet zal vijfstemmige kerst melodieën ten gehore brengen. Kortom het beloofd een zeer afwisselende muzikale namiddag te worden aangevuld met samenzang. Deze middag is voor een ieder vrij toegankelijk. Om de kosten te dekken is er een collecte na afloop.

Foto: Janita Baron

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend