Kerstnachtviering met Iris kroes in Sportstad Heerenveen

Kerstnachtviering met Iris kroes in Sportstad Heerenveen

0

HEERENVEEN – Verlang samen is het thema van de kerstviering op 24 december in Sportstad Heerenveen.

Snel, sneller, snelst. Alles lijkt wel snel, nu en onmiddellijk te moeten gebeuren. Maar het is ook goed om af en toe even pas op de plaats maken. Tijd voor elkaar te nemen. Te verlangzamen. En te verlangen om samen te zijn. Geliefden, familie. Amen – zo zal het zijn!

Samen met Iris Kroes, dansstudio Hier!, de brassbands Pro Rege en Advendo en het Groot Heerenveens Kerstkoor is er weer een prachtige viering samengesteld. Iedereen is van harte welkom op dinsdag 24 december in Sportstad.

Programma:
19:00 sport en spel voor basisschoolkinderen
20:00 uur: sing inn
20:15 viering
daarna: glühwein en chocolademelk voor iedereen!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend