Derde editie ‘It’s a kind of Christmas’ in Sportstad Heerenveen

Derde editie ‘It’s a kind of Christmas’ in Sportstad Heerenveen

0

HEERENVEEN – Na twee succesvolle edities in 2017 (a Beautiful Dream) en 2018 (the Movie Edition) gaat men in de nieuwste editie ‘Around the world’.

De show neemt je mee in een spannende, muzikale en sportieve reis om de wereld. ‘It’s a kind of Christmas’ is een initiatief van de stichting GyMusic Productions. Een voorstelling waarin live muziek en topsport op een unieke manier samenkomen. De shows zijn op 21 en 22 december in Sportstad Heerenveen.

Onder leiding van dirigent Hendrik de Boer zal er voor de nieuwe productie een speciaal orkest en combo worden samengesteld van muzikanten uit heel het land. Optredens van talenten uit diverse disciplines van de turnsport, zowel nationaal als internationaal niveau, worden gecombineerd met verrassende muzikale arrangementen. Daarnaast zullen er ook bekende gast-sporters te zien zijn. Deze namen zullen later dit jaar bekend worden gemaakt.

Met het thema ‘Around the world’ belooft de nieuwe show van ‘It’s a kind of Christmas’ weer een sportief en muzikaal hoogtepunt te worden vlak voor de kerstdagen.

Kaarten verkrijgbaar aan de balie van Sportstad Heerenveen en via www.gymusic.nl/tickets.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend