3.300 basisscholieren bezoeken Sinterklaassprookje in Heerenveen

3.300 basisscholieren bezoeken Sinterklaassprookje in Heerenveen

0

HEERENVEEN – Tot vrijdag 22 november wordt het 75ste Sinterklaassprookje Orion zoekt Assepoes opgevoerd in het Heerenveense Posthuis Theater.

Het sprookje wordt elf keer opgevoerd voor ongeveer 3.300 basisscholieren. Afgelopen maandag was er een try out. Toen kwamen o.a. de leden van Myosotis genieten van het sprookje.

Op verzoek van regisseur Benny Mulder (overleden op 21 maart 2019) heeft toneelschrijver Aris Bremer (Texel) ook voor 2019 weer een unieke en hedendaagse bewerking gemaakt van het sprookje ‘Assepoester’.

Feestelijke reünie avond Donderdag 21 november a.s. gaan, na de avondvoorstelling, (oud) spelers, bestuur, vrijwilligers en genodigden in het foyer van Posthuis Theater de avond feestelijk voortzetten onder het genot van een hapje en drankje. Een historische mijlpaal, 75 jaar. Ben jij oud speler of heb je een andere rol gehad binnen Sprookje Heerenveen en wil je dit feest (reünie) niet missen? Mail dan je z.s.m. je gegevens (naam, adres en telefoonnummer) naar info@sprookjeheerenveen.nl.

Fotograaf Cor Pot maakte onderstaande reportage van het 75ste sprookje.

Foto’s: Cor Pot

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend