Tryater, Thijs Lindhout & Alex Ploeg in het Posthuis Theater

Tryater, Thijs Lindhout & Alex Ploeg in het Posthuis Theater

0

HEERENVEEN –De komende tijd zijn er weer diverse voorstellingen te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen.

Zoals Tryater met de Friese voorstelling ‘Raze om protters’, Thijs Lindhout met de ‘100% Inspiratie Show’ en Alex Ploeg met de cabaretvoorstelling ‘Ultimatum’.

Woensdag 11 december om 20:15 uur speelt Tryater de Friese voorstelling ‘Raze om protters’, hierbij is een Nederlandse vertaling via koptelefoon mogelijk. Als je steeds maar het gevoel krijgt dat niemand je hoort en niemand je ziet, terwijl je zo je best doet om erbij te horen, hoe houd je je dan staande…? Het overkomt Doede (gespeeld door Raymond Muller), een jongen met een licht verstandelijke beperking, wanneer er veel verandert in zijn leven. Sinds een paar weken zit hij noodgedwongen thuis bij zijn moeder (Aly Bruinsma). Hij is ontslagen bij de sociale werkplaats omdat hij per ongeluk zijn ontembare liefde voor een publiek persoon te uitbundig uitte, terwijl zijn vrienden dit juist zo toejuichten. Er lijkt hierdoor geen plek meer te zijn voor hem in de maatschappij. Doede neemt je mee in zijn wereld, in zijn dromen, langs de paden van zijn onvrede, eenzaamheid en verlangens. Kun jij hem horen?

Donderdag 12 december om 20:15 uur staat Thijs Lindhout in het theater met de ‘100% Inspiratie Show’. Een theatercollege zonder zweverig gedoe, maar een hilarische avond uit waarin je ontdekt hoe je nog gelukkiger kunt worden. Je wordt op reis genomen langs verschillende thema’s die kunnen bijdragen aan jouw geluksniveau. Wat zou je kunnen doen om nog meer te genieten van het leven? Dat is waar je op leuke wijze achter komt.

Vrijdag 13 december om 20:15 uur staat cabaretier Alex Ploeg in het theater met zijn voorstelling ‘Ultimatum’. Soms moet je jezelf een ultimatum stellen. Sterk zijn; volwassen worden; ergens voor staan. Iets wat Alex al jaren weigert. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is, maar stagneert. Een succesvolle mislukking. Een coming of age story, après la lettre.

Kaarten voor de voorstellingen zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

Foto Tryater: Florian Cats

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend