Noord Nederlands Toneel (NNT) in het Posthuis Theater

Noord Nederlands Toneel (NNT) in het Posthuis Theater

0

HEERENVEEN – Vrijdag 29 november om 20:15 uur staat het Noord Nederlands Toneel (NNT) met de voorstelling ‘Er Zal Iemand Komen’ in het Posthuis Theater.

De voorstelling is een intieme mix van tekst en beweging, die je recht in het hart raakt.

‘Er Zal Iemand Komen’ is gebaseerd op de gelijknamige tekst van de Noorse toneelschrijver Jon Fosse. Een man en een vrouw hebben een afgelegen huis gekocht aan een fjord, een plek waar ze samen alleen kunnen zijn. Na aankomst verstoren demonen uit het verleden en een opdringerige buurman echter al snel de rust. De twijfel slaat toe. Zonder dat ze zich uitspreken, dreigt hun relatie uit elkaar te vallen.

Onder de naam NNT Raw geeft het Noord Nederlands Toneel talentvolle makers de ruimte en tijd om te experimenteren. Regisseur Liliane Brakema vond door het inzetten van acteurs en dansers een manier om te laten voelen wat niet gezegd wordt in Fosse’s minimale toneeltekst tekst vol ongrijpbare stiltes. Waar zijn de twee geliefden bang voor? Het resultaat is een intieme mix van tekst en beweging, die je recht in het hart raakt.

Kaarten voor de voorstelling zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

Foto: Iris Pepping

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend