Acrobatische circusperformance in het Posthuis Theater

Acrobatische circusperformance in het Posthuis Theater

0

HEERENVEEN – Zaterdag 23 november om 20:15 uur staat Boost Producties met de voorstelling ‘Pie in the Sky’ in het Posthuis Theater. ‘Pie in the Sky’ is een acrobatische circusperformance dat gaat over veerkracht en vertrouwen.

Het nieuwe circus is mede dankzij Boost Producties niet meer weg te denken uit de theaters. Na ‘Man met Hoed’ – een fascinerende samenwerking met Jakop Ahlbom – en ‘Vita’ brengt de groep opnieuw een staaltje wervelend circustheater.

Het indrukwekkende ‘Pie in the Sky’ zit vol adembenemende acrobatische trucs, waarin het draait om veerkracht en vertrouwen; in jezelf, in elkaar en in je omgeving die geen moment hetzelfde is. Drie oersterke acrobaten zoeken de grenzen op van wapperende en met lucht volstromende objecten. Deze groeiende omgeving is de speelruimte van een muzikant, die aanvullende kracht in het schouwspel blaast met ventilatoren, luchtbuizen en ventielen. Op zoek naar nieuwe verhoudingen tussen mens, materiaal en muziek, worden de spelers telkens weer uitgedaagd de meest inventieve oplossingen te verzinnen en zo de zwaartekracht te tarten.

Boost Producties is één van de belangrijkste verkenners op het gebied van het nieuwe circus in Nederland. In alle voorstellingen zijn het fysieke lef, het onderlinge vertrouwen en het ontdekken van grenzen in de mens en de omgeving terug te vinden. Boost Producties kenmerkt zich door een versmelting van toneelbeeld, acrobatiek en theater en voegt hiermee een nieuwe term aan het podiumkunstenbestel toe: BAT: Beeldend Acrobatisch Theater.

Kaarten voor de voorstelling zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

Foto: Roos de Bolster

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend