Sara Kroos met een nieuw programma in het Posthuis Theater

Sara Kroos met een nieuw programma in het Posthuis Theater

0

HEERENVEEN – Vrijdag 25 oktober om 20.15 uur staat publiekslieveling Sara Kroos met een try-out van haar negende show in het Posthuis Theater Heerenveen. Het belooft een geweldige avond te worden voor iedereen die tegen een stootje kan.

Sara Kroos is direct, ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen, maar ze heeft een klein hartje. Met haar nieuwe show ‘Verte’ pakt zij extra uit. De show bevat verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met haar topmuzikanten. Dit allemaal met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar daarnaast ook met een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte.

‘Verte’ gaat over vooruitkijken, verder denken. Hoe ver kun je gaan? De show is als een rollercoaster en als je na afloop naar buiten stapt, ben je lekker door elkaar geschud en kun je er weer fris tegenaan.

Kaarten voor de voorstelling zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend