Popkoor Akkrum viert 15 jarig bestaan met Lustrumconcert

Popkoor Akkrum viert 15 jarig bestaan met Lustrumconcert

0

AKKRUM – In 2004 ontstond een eerste groepje zangers die als Popkoor Akkrum o.l.v. dirigent / pianist Lars Mulder starten met het zingen van popnummers.

Inmiddels zijn we 15 jaar verder en is het Popkoor uitgegroeid tot een volwaardig, gemengd koor bestaande uit 50 zangers (m/v), begeleid door een combo en nog altijd onder muzikale leiding van Lars Mulder. Dat de optredens van het koor in de smaak vallen bleek onder meer door de 1e prijs van de publieksjury op het Open Fries kampioenschap in april van dit jaar. Hoewel er meestal genoeg nieuwe leden instromen, heeft het koor op dit moment ruimte voor een paar bassen (interesse? zie: www.popkoorakkrum.nl of ledenadmie@popkoorakkrum.nl)

Dit jubileum wordt gevierd met een prachtig lustrumconcert met oud en nieuw werk op 23 nov 2019 in de Terptsjerke en begint om 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur). Voorafgaand aan dit concert is er een feestelijke bijeenkomst met buffet voor alle leden en oud-leden en uiteraard nog een after-party.

Toegangskaarten voor het lustrumconcert zijn vanaf 15 oktober verkrijgbaar bij Cocoon Concept Store en Bakkerij Boonstra. Een kaart incl. kop koffie/thee kost € 7,50.

Foto: Facebook Popkoor Akkrum

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend