Motoren op het podium in het Posthuis Theater

Motoren op het podium in het Posthuis Theater

0

HEERENVEEN – Dinsdagavond 15 oktober om 19.15 uur staat theatergroep 155 (eenvijfvijf) in het Posthuis Theater Heerenveen. In de voorstelling ‘Motors’ worden dans, video en motorrijden met elkaar gecombineerd. In het voorjaar van 2019 won deze voorstelling de Zilveren Krekel voor ‘Meest indrukwekkende jeugd theaterproductie’.

Nadat de mannen van 155 de poppodia en zomerfestivals veroverden en de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek 2018 in ontvangst namen, keerden ze afgelopen seizoen terug naar de theaters met ‘Motors’.

Alle mannen van het danscollectief naderen de magische grens van dertig jaar en dan wordt het hoog tijd om eens serieus in de spiegel te kijken. Zijn ze niet eens toe aan een serieuze relatie? Kinderen? Een gesprekje met de bank voor een hypotheek? Of stappen ze op de motor en rijden ze weg van alle verplichtingen, de vrijheid tegemoet? Gewoon lekker blaffen. Er is tenslotte niemand die je hoort huilen in je helm.

Kaarten voor de voorstelling zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

Foto: Sjoerd Derine

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend