Bijna 3000 deelenemers lopen tweede Nightwalk 2 the Koemarkt

Bijna 3000 deelenemers lopen tweede Nightwalk 2 the Koemarkt

0

HEERENVEEN – Iedereen in Heerenveen en omgeving kent het jaarlijks terugkerende muziekfeest de Night of the Koemarkt. Dit muziekfeest is al 23 jaar niet meer weg te denken uit Heerenveen.

Daarnaast is de Night of The Koemarkt het grootste gratis toegankelijke muziekevenement van Friesland. Om dit evenement te ondersteunen werd vrijdagavond de tweede editie van Nightwalk 2 the Koemarkt georganiseerd. De eerste editie ging al de boeken in als een groot succes. De tweede editie bleek een nog groter succes te zijn met bijna 3000 deelnemers.

De start was evenals in 2017 op het Gemeenteplein in het centrum van Heerenveen zijn. Burgemeester Tjeerd van der Zwan gaf hier om 20.00 uur het startschot.

De route bleek vol verassingen te zitten. Muziek, dans, theater, het kwam allemaal voorbij. Ook veel bewoners langs de route verleenden hun medewerking door hun tuin te verlichten.

De Nightwalk eindigde op de Oude Koemarkt waar de band Plaatstaal als afsluiting van de prachtige avond nog een feestje bouwde met de deelnemers.

Foto’s: Dennis Stoelwinder en Hielke Weening

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend