Nieuwe show It’s a kind of Christmas in Sportstad Heerenveen

Nieuwe show It’s a kind of Christmas in Sportstad Heerenveen

0

HEERENVEEN – De zomer is nog maar net voorbij, maar het creatieve team achter de shows van ‘It’s a kind of Christmas’ zit al volop in de kerstsfeer.

Ruim voor de zomervakantie zijn de voorbereidingen begonnen om ook dit jaar weer een spetterende kerstshow voor het hele gezin neer te kunnen zetten.

Na twee succesvolle edities in 2017 (a Beautiful Dream) en 2018 (the Movie Edition), is de lat dit jaar wederom bijgesteld en wordt alles uit de kast gehaald om het publiek opnieuw te verrassen. De show ‘It’s a kind of Christmas’ is een initiatief van de stichting GyMusic Productions. Een voorstelling waarin live muziek en topsport op een unieke manier samenkomen. De organisatie heeft voor dit jaar een nieuw uitdagend thema gekozen, namelijk ‘Around the world’. De show neemt je mee in een spannende, muzikale en sportieve reis om de wereld.

Onder leiding van dirigent Hendrik de Boer zal er voor de nieuwe productie een speciaal orkest en combo worden samengesteld van muzikanten uit heel het land. Optredens van talenten uit diverse disciplines van de turnsport, zowel nationaal als internationaal niveau, worden gecombineerd met verrassende muzikale arrangementen. Daarnaast zullen er ook bekende gast-sporters te zien zijn. Deze namen zullen later dit jaar bekend worden gemaakt.

Met het thema ‘Around the world’ belooft de nieuwe show van ‘It’s a kind of Christmas’ weer een sportief en muzikaal hoogtepunt te worden vlak voor de kerstdagen. De shows zijn op 21 en 22 december in Sportstad Heerenveen. Speciaal voor iedereen die ook niet kan wachten is de kaartverkoop vandaag gestart en is er voor de vroege vogels een early bird-korting. Kaarten verkrijgbaar aan de balie van Sportstad Heerenveen en via www.gymusic.nl/tickets.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend