Concert Rachel Croft in Terbantstertsjerke

Concert Rachel Croft in Terbantstertsjerke

0

TERBAND – Zondag 15 september geeft Rachel Croft een concert in de Terbantstertsjerke.  Aanvang: 15:30 uur. Rachel is een jonge singer songwriter uit York, waar ze als straatmuzikant veel optrad.

Door haar deelnames aan festivals, vooral in Engeland en Ierland, is ze een populaire Folk artieste aan het worden. Op haar debuutalbum ‘Hours Awake’ staan de eerste elf nummers die door haar zelf zijn geschreven. Het album opent met Old Climbing Tree, een nummer met een Keltisch gevoel en vocale prestaties die prachtig ingetogen zijn en waarbij het toch niet ontbreekt aan kracht. Rachel stem is tegelijk delicaat en sterk, ze zingt soms op slechts iets meer dan een fluisterende toon tot aan haar volle bereik. Het geeft het album een klassiek gevoel, suggestief en vol etherische pracht. Twee hoogtepunten op het album zijn Only Dreams en Hear Me, het allereerste nummer dat ze schreef. Only Dreams viel op en scoorde behoorlijk wat zendtijd, ook op BBC Radio 6. Rachel heeft een stem met een opmerkelijk bereik dat je aandacht trekt, ontroert en niet meer loslaat. Passend bij haar ingetogen en tegelijkertijd stralende schoonheid.

Website: http://www.terbantstertsjerke.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend