Tiende Van Rock Tot Roll Festival op de Nieuwstraat zeer geslaagd

Tiende Van Rock Tot Roll Festival op de Nieuwstraat zeer geslaagd

0

HEERENVEEN – Zaterdag is op de Nieuwstraat in Heerenveen alweer de 10e editie van het ‘VAN ROCK TOT ROLL Festival gehouden.

Inmiddels is dit gratis festival een begrip in Heerenveen, welke garant staat voor goede bands, sfeer en veel gezelligheid. De muzikale invulling bestond dit jaar uit 4 bands en een DJ in stijl van het thema: “Van Rock Tot Roll’ – muziek door de jaren heen” – variërend van de jaren 60 t/m nu.

Het was al vroeg op de avond gezellig druk op het festival. Een forse regenbui mocht de pret niet drukken.

Het in grote getale aanwezige publiek genoot van de heerlijke swingende Rockabilly Band Tess & Her High Way Patrol. De meiden rockband LAS BANDIDAS maakten er vervolgens een ware show van. Hierna was het de beurt aan Volbeat Tribute by 16 Dollar met het hardere metalwerk. Als afsluiter van het festival maakten The Junk Yard Dogs er een feestje van met hun Rock Cover Band.

De tiende editie van het festival gaat weer de boeken in als zeer geslaagd.

Onze fotograaf nam een kijkje bij de meiden van rockband LAS BANDIDAS.

Foto’s: Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend