Dansen&sjansen met Brownies&downieS op het gemeenteplein!

Dansen&sjansen met Brownies&downieS op het gemeenteplein!

0

HEERENVEEN – Op zondag 8 september kun je met de voetjes van de vloer op het gemeenteplein tijdens het MultiCultifestival dat weer wordt georganiseerd.

De kanjers van Brownies&downieS gaan ook brownies en smoothies verkopen in een foodtruck. Naast de foodtrucks staat er een podium waar van 14.30 uur tot 16.00 uur gedanst en gesjanst kan worden.

Brownies&downieS organiseert regelmatig een dansavond speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Eigen medeweker Maikel Mulder, die al een tijd aan de weg timmert om DJ te worden zal de muziek op zondag 8 september verzorgen. Iedereen is welkom om mee te swingen! Ook zal er gezongen worden en zullen er dansoptredens zijn van de Brownies&downieS medewerkers. Brownies&downieS is een bijzonder lunchcafé waar onder andere mensen met een verstandelijke beperking werken. Op 30 augustus zit deze zaak alweer een jaar gevestigd aan de Lindegracht!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend