Heerenveens UITfestival dit jaar zonder Heerengrachtconcert

Heerenveens UITfestival dit jaar zonder Heerengrachtconcert

0

HEERENVEEN – Over ongeveer een maand kunnen we weer een heerlijk cultureel weekend tegemoet zien. Voor de vierde maal zal op  7 en 8 september het Heerenveens UITfestival plaatsvinden in het centrum.

Met het jubilerende Van Rock tot Roll Festival, heerlijk eten en diverse culturen bij Soul & Food/Multicultifestival, heel veel straattheateracts in het centrum, workshops, optredens, rondleidingen én een reuzenrad op de Cultuurplein(markt). Daarnaast kun je op zondag 8 september alles eruit rennen tijdens de vijfde editie van de Feanrun.

Geen Heerengrachtconcert

Maar ik mis het Heerengrachtconcert? Dat klopt. Het HeerengrachtConcert wordt een jaartje overgeslagen en zal wellicht volgend jaar weer onderdeel zijn van het Heerenveens UITfestival tijdens de viering van het 5-jarige jubileum.

De komende weken zullen alle onderdelen van het HeerenveensUITfestival op deze site worden uitgelicht!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend