10 jaar Van Rock tot Roll Festival op de Nieuwstraat

10 jaar Van Rock tot Roll Festival op de Nieuwstraat

0

HEERENVEEN – Het Van Rock tot Roll Festival op de Nieuwstraat in Heerenveen wordt dit jaar voor de tiende maal georganiseerd door o.a. café De Skoffel.

Dit jubileum is voor de organisatie reden om extra uit te pakken!

Organisator Anita Bakker vertelt hier vol trots over: “We gaan natuurlijk om 16:00 uur beginnen met DJ HEAVY P, vervolgens startten om 16:45 Tess & her Highway Patrol RockaBilly band. Om 19:00 gaan Las Bandidas verder met hun vrouwelijke energie op Rock covers. Om 21:00 uur staat er een Volbeat tribute op het programma door 16 Dollars Volbeat Tribute. En we sluiten deze editie goed af met allround Covers door de Junk Yard Dogs! Wij hebben er enorm veel zin in!”

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend