Pinksterkermis in centrum Heerenveen van start

Pinksterkermis in centrum Heerenveen van start

0

HEERENVEEN – De Pinksterkermis in Heerenveen is woensdagmiddag geopend door centrummanager Peter de Vries.

Samen met enkele kermisexploitanten, marktmeester en andere genodigden speelde hij het kamelenspel. Na het spelen van dit spel was de kermis officieel geopend.

De organisatie van de Pinksterkermis heeft een aantal nieuwe attracties naar Heerenveen weten te halen. Het gaat hier om: Heroes City XXL (grootste Funhouse van Nederland), Lost Adventure (Escaperoom),  Mad Mill (Wipe out), Kamelenrace en het Chocoladerad waar je 2 kilo chocola kan winnen. Ook de zweef van 40 meter hoog staat weer op het Burgemeester Kuperusplein. Daarnaast zijn er nog vele andere attracties voor jong en oud. Uiteraard mogen ook de kramen met lekkernijen en de gokspelen niet ontbreken op de grootste kermis van Friesland.

Programma

Donderdagavond 6 juni is het familieavond kom met de hele familie kermis vieren en maak gebruik van diverse Kermis aanbiedingen.

Vrijdagavond 7 juni de 3e editie van het Kermis Straatfestival/theater. Verschillende straatartiesten komen de kermis bezoeken. Humor maar ook spektakel.

Zaterdagochtend 8 juni van 11:00 tot 13:00 de Prikkelarme kermis. Een kermis voor mensen met een beperking. De verlichting, de muziek staan uit. En de snelheid van de attracties zijn ook aangepast.

Zondag 9 juni 1e Pinksterkermisdag met Volkszanger Gerard Palts. Gerard heeft het bekende nummer geschreven van Roy Donders ‘De jongen van de handel’ vanaf 15:30 zal Gerard optreden.

Maandag 10 juni 2e Pinksterkermisdag is het Opa en Omadag. Kom met Opa en oma kermis vieren en maak gebruik van diverse Kermis aanbiedingen.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend