Nieuwe films in De Bios Heerenveen

Nieuwe films in De Bios Heerenveen

0

HEERENVEEN – Ook in de maand juni kunt u weer genieten van veel nieuwe fils in de Bios Heerenveen.

Hieronder een selectie van de film die in de maand juni draaien.

Huisdiergeheimen 2 (OV) 2D en 3D
Release datum: 1 juni

Film informatie:
Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy. Het scenario van Huisdiergeheimen 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos).

Genre : Animatie
Regisseur : Chris Renaud
Cast : Fedja van Huêt, Frank Lammers, Jandino Asporaat, Peggy Vrijens, Karin Bloemen, Georgina Verbaan, Erik van Muiswinkel, Roué Verveer, DJ Hardwell, Edsilia Rombley, Huub van der Lubbe, Chris Zegers, Mees Kingston, Nicolette Kluijver, Bas Smit, Saar, Nienke Plas
Kijkwijzer : 6jr, geweld, angst

X-Men: Dark Phoenix 3D
Release datum: 6 juni

Film informatie:
In X-Men: Dark Phoenix nemen de X-Men het op tegen hun meest formidabele en krachtigste tegenstander ooit: iemand uit hun eigen familie, Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een mysterieuze buitenaardse kracht. Ze overleeft het incident ternauwernood. Terug op aarde maakt deze buitenaardse kracht haar niet alleen oneindig veel sterker, maar ook veel instabieler. Worstelend met deze entiteit in haar komen Jean’s nieuwe krachten tot uiting op een manier die ze niet kan begrijpen, noch controleren. Als Jean de controle volledig kwijtraakt en ze iedereen van wie ze houdt pijn doet, zorgt ze voor barsten in het fundament van de X-Men Nu de X-Men-familie uit elkaar dreigt te vallen, zullen ze een manier moeten vinden om samen te werken – niet alleen om Jean’s ziel te redden, maar ook om de aarde te beschermen tegen buitenaardse krachten die haar als wapen willen gebruiken en het heelal willen veroveren.

Genre : Actie
Regisseur : Simon Kinberg
Cast : James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Jessica Chastain
Kijkwijzer : 12jr, geweld, taalgebruik

Manou Op De Meeuwenschool
Release datum: 8 juni

Film informatie:
De kleine vogel Manou groeit op in een meeuwennest. Wanneer hij leert vliegen, ontdekt hij dat hij geen meeuw is zoals zijn vader en moeder, maar een zwaluw. Als hij enkele andere zwaluwen ontmoet, leert Manou wie hij écht is. Zal het hem lukken om de twee zo verschillende vogelfamilies samen te brengen en hen daarmee als ware held te beschermen tegen het gevaar?

Genre: Animatie
Regisseur: Christian Haas, Andrea Block
Cast: Nasrdin Dchar Jelka van Houten, Leopold Witte, Cystine Carreon, Sander Gillis, Rogier Komproe, Yaron Mesika
Kijkwijzer: 6jr, geweld, angst

Child’s Play
Release datum: 19 juni

Film informatie:
De makers van de succesvolle reboot van ‘IT’ zijn terug met een vernieuwde kijk op de klassieker Child´s Play.. Chucky is terug!

Genre : Horror
Regisseur : Lars Klevberg
Cast : Aubrey Plaza, Gabriel Bateman, Brian Tyree Henry
Kijkwijzer : nog niet bekend
Trailer : https://youtu.be/PeHNLikDiVw

MIB: International 3D
Release datum: 19 juni

Film informatie:
The world’s not going to save itself. The Men in Black hebben altijd de aarde beschermd tegen het uitschot van het universum. In deze nieuwe spectaculaire 3D actiefilm krijgen agent H (Chris Hemsworth) en agent M (Tessa Thompson) te maken met de grootste en meest wereldwijde dreiging tot nu toe: een mol in de Men in Black organisatie. Verder met o.a. Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois, Larry Bourgeois, Emma Thompson en Liam Neeson. Geregisseerd door F. Gary Gray (Fast & Furious 8, Straight Outta Compton).

Genre : Actie
Regisseur : F. Gary Gary
Cast : Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Kumail Nanjiani, Laurent Bourgeois, Rebecca Ferguson, Larry Bourgeois, Rafe Spall, Emma Thompson
Kijkwijzer : nog niet bekend

100% Coco New York
Release datum: 21 juni

Film informatie:
De succesvolle film 100% Coco krijgt een vervolg! In 100% Coco New York heeft styletiger Coco bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder en Hulleman op een camping in Nederland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York!

Genre : Familiefilm
Regisseur : Ruud Schuurman
Cast : Nola Kemper, Valentijn Avé, Ethan Allington, Genelva Krind, Sterre Koning
Kijkwijzer : AL

Toy Story 4 (NL) 2D en 3D
Release datum: 26 juni

Film informatie:
Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie’s tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als ‘vuilnis’ ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn. Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.

Genre : Actie, avontuur, animatie, familiefilm
Regisseur : Josh Cooley
Cast : nog niet bekend
Kijkwijzer : nog niet bekend

Annabelle Comes Home
Release datum: 27 juni

Film informatie:
Annabelle Comes Home is het derde deel van de succesvolle New Line Cinema Annabelle- filmreeks met in de hoofdrol de bezeten pop uit The Conjuring Universe. Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis. Annabelle wordt opgesloten achter heilig glas, een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol afschuw als Annabelle de boze geesten in de kamer doet ontwaken, die allemaal hun zinnen hebben gezet op een nieuw doelwit – de tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.

Genre : Horror
Producent : Peter Safran
Scenarioschrijver : Gary Dauberman
Cast : McKenna Grace, Madison Iseman, Katie Sarife, Patrick Wilson
Kijkwijzer : nog niet bekend

Yesterday
Release datum: 27 juni
Ladiesnight: 26 juni

Film informatie:
Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack (Himesh Patel) in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs) en scenarioschrijver Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill). Verder met o.a. Lily James, Kate McKinnon en Ed Sheeran.

Genre : Komedie, muziek
Regisseur : Danny Boyle
Cast : Lily James, Himesh Patel, Ed Sheeran, Kate McKinnon
Kijkwijzer : AL

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend