The Beatles Revival Band komt naar Heerenveen

The Beatles Revival Band komt naar Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op zaterdag 15 juni 2019 komt The Beatles Revival naar Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof in Heerenveen.

Zelfs de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde toen hij The Beatles Revival band aan het werk zag. Onwaarschijnlijk hoe deze jongens uit Tsjechië ‘the real thing’ benaderen. Dit ligt aan de kapsels, de kostuums en de originele instrumentmerken als Rickenbacker, Gretsch, en Vox. Maar de grootste gelijkenis zit ‘m in de muziek. Elk nummer wordt griezelig precies gebracht. Ook de bas wordt nog linkshandig gespeeld, net als Paul McCartney zelf. Als eerste niet Engelse band speelden ze drie concerten in de beroemde Cavern Club in Liverpool. En vanavond geniet jij van ‘Strawberry fields tot aan ‘The long and winding road.’ Geniet van The Beatles Revival in Heerenveen!

Support act FABruari Four

De FABruari Four is 50 jaar te laat geboren, en daar zijn wij heel blij mee! Want hun zeer geloofwaardige vertolking van de echte FAB 4 wil jij niet missen. De perfecte driestemmige vertolking van Beatle-songs wordt nog ondersteund door hun authentieke jaren 60 kleding. Biep, biep, biep, biep, yeah!

Wilt u deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu uw kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof op Golflaan 1, in Heerenveen telefonisch via 0513 – 63 02 00 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de website voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend