Nick en Simon hoofdact op de 24ste editie van de Night Of The Koemarkt

Nick en Simon hoofdact op de 24ste editie van de Night Of The Koemarkt

0

HEERENVEEN – Nick en Simon komen dit jaar naar de Night of the Koemarkt. Zij staan zaterdag 29 juni op het grote podium tijdens de 24ste editie van het NOTK Promsconcert.

Het voorprogramma gaat om 19.30 uur van start. Het Promsconcert begint om 20.30 uur. Naast Nick en Simon zullen Jennie Lena en Kimberly op het grote podium schitteren. Beide dames werden bekend in The Voice Of Holland. Ook Ronnie Ruysdael komt langs om het plein op stelten te zetten. De muzikale begeleiding wordt traditiegetrouw verzorgt door Brassband Pro Rege.

Het jaarlijkse feest gaat op vrijdag 28 juni om 16.00 uur avan start met een Ibiza-markt. Vanwege het succes van afgelopen jaar is besloten de markt nu verspreid over twee dagen te houden. De vrijdagavond staat evenals voorgaande jaren in het teken van ‘Kleintje Koemarkt’ in samenwerking met Horeca.

Klik voor meer informatie HIER!

Foto NOTK 2018 Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend