Concert Grootkoor Friesland en Jan Vayne in Trinitas

Concert Grootkoor Friesland en Jan Vayne in Trinitas

0

HEERENVEEN – Op vrijdag 5 april geeft het Grootkoor Friesland een bijzonder concert in Trinitas in Heerenveen.

Het Grootkoor staat o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen en bestaat uit zo’n 125 enthousiaste koorleden afkomstig uit de gehele provincie. Solistische medewerking zal verleent worden door de bekende pianist JAN VAYNE.

Pianovirtuoos Jan Vayne behoeft geen introductie, hij is van wereldklasse. Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek, het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuoze pianospel te luisteren. Vanaf zijn negende begeleidde Vayne al kerkdiensten in het Drentse Zuidwolde, zijn geboorteplaats. Hij droeg zijn haren toen al over de schouders. “Van mijn moeder hoefde ik nooit naar de kapper”, aldus Jan Vayne. Na zijn studie aan het Conservatorium ging Jan zich verder bekwamen in het begeleiden van koren en solisten.

Op het programma staan bekende koorwerken en liederen uit diverse opera’s en musicals.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via e-mail: zing@grootkoor.nl. Vanaf 19.15 uur is de kassa van Trinitas geopend. Voor meer informatie kunt u kijken op www.grootkoor.nl

Aanvang concert: 20.00 uur.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend