De Drie Pilaren’ organiseert Bierproeverij op vrijdag 5 april

De Drie Pilaren’ organiseert Bierproeverij op vrijdag 5 april

0

OUDESCHOOT – ‘Bij Jacques | De Drie Pilaren’ organiseert op vrijdag 5 april een Bierproeverij in samenwerking met Brouwerij Vrolijcke Joncker.

De Drie Pilaren heeft een prachtige oude sfeer (1700), ideaal om een unieke bier en spijscombinatie te houden.

Inhoud

Soms kom je een kleine brouwerij tegen met ongelofelijk lekker bier. Niet één bier maar met meerdere bieren. Als je die bieren drinkt in combinatie met een lekker hapje dan is dat genieten. ‘Bier met spijsbeleving’ noemen ze dat. Diverse bieren proeven, met een bijpassend hapje om de smaak helemaal tot z’n recht te laten komen.

Houd je van proeven, ben je benieuwd naar nieuwe smaken?

Bij iedere slok proef je een bier, maar ben je er dan ook altijd bewust mee bezig hoe dat bier er uit ziet? Of het schuim stevig is? En welk mondgevoel je er bij krijgt?  Vast niet! Maar dat is nou juist zo leuk! Het extra leuke is dat je zonder twijfel gaat herkennen welke bieren bij jouw smaak passen en welke ingrediënten je terug proeft of zijn gebruikt in het bier. Een nieuwe wereld gaat voor je open.

Jacob van der Werk, eigenaar en bierbrouwer van Brouwerij Vrolijcke Joncker, komt naar ‘De Drie Pilaren’ om jou te laten proeven en te ontdekken. Jacob combineert een interactieve, onderhoudende toelichting op het brouwproces en geeft een toelichting op het proeven (wat proef je, hoe herken je smaken etc. etc.) met het blind proeven van een aantal bieren. Jacob neemt de deelnemers mee in hoe ze moeten kijken , ruiken en proeven. Aan de hand van het geleerde EN een score formuliertje moet in groepjes van 4 een blind geëtiketteerd bier worden herkend.

Bij die bieren presenteert Jacob hapjes

Niet de standaard worst en kaas maar ook combinaties met roomsoesjes, stroopwafeltjes etc. Juist daarmee versterk je de smaak van sommige bieren.

Aanvang: 19:30 uur (duur 2,5 uur)
Entree: € 15,00
Aantal personen: maximaal 20 personen

Inschrijven: info@dedriepilaren.com of www.dedriepilaren.com/bierproeverij-vrolijcke-joncker

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend