Toneelvoorstelling ‘Kom hier dat ik u kus’ in Posthuis

Toneelvoorstelling ‘Kom hier dat ik u kus’ in Posthuis

0

HEERENVEEN – Na het succes van de toneelbewerking ‘Vele hemels boven de zevende’ is Griet Op de Beeck terug met een nieuwe theaterbewerking. ‘Kom hier dat ik u kus’. Op vrijdagavond 22 maart om 20.15 staat deze toneelvoorstelling in het Posthuis Theater Heerenveen.

‘Kom hier dat ik u kus’, de tweede roman van Griet Op de Beeck, werd binnen een week na verschijning een bestseller en door het DWDD-panel uitgeroepen tot Boek van de Maand. Inmiddels zijn er ruim 360.000 exemplaren verkocht en ontving Op de Beeck vele prijzen voor haar wondermooie en aangrijpende roman. Mirjam Koen regisseert een topcast met onder anderen Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos in dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde. ‘Kom hier dat ik u kus’ wordt een toneelvoorstelling vol humor, scherpte en ontroering.

Kaarten voor de voorstelling zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend