Kerstmarkt Heerenveen start met bijzondere lichtjestocht

0

HEERENVEEN – De jaarlijkse Kerstmarkt in het centrum van Heerenveen staat ook dit jaar weer garant voor sfeer en gezelligheid.

Het centrum wordt weer aangekleed met de houten kersthuisjes waaruit ondernemers kerst gerelateerde waar aan de man brengen.

Op beide dagen is er tevens veel entertainment in het centrum. Er staan ook dit jaar weer meerdere bands, sing & songwriters en theatermakers geprogrammeerd.

De jeugd kan zich weer vermaken op de bobsleebaan/schans.

Fakkel/lichtjestocht
De kerstmarkt kent dit jaar een bijzondere start. Op donderdagavond 15 december zal er een bijzondere fakkel- / lichtjestocht gehouden worden. Een ieder is welkom om met deze tocht door het centrum van Heerenveen mee te lopen.

Door 200 kinderen van de Torteltuin zijn er lichtpotjes gemaakt dat een spoor van licht zal gaan maken. Er zullen genoeg fakkels zijn om met elkaar een bijzondere wandeling te gaan beleven. Om 18.30 uur wordt er verzameld bij Bakkerij Lenes, aan de Vleesmarkt 1 Heerenveen. Hier wordt gestart met de wandeling die over de Dracht, Sieversstraat richting het Gemeenteplein zal gaan!

Binnenkort volgt het volledige programma van de kerstmarkt in Heerenveen op onze site!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend