Muzikale avond met Mike Boddé bij boekhandel Binnert Overdiep

0

HEERENVEEN – Mike Boddé doet niets liever dan over muziek praten: over harmonieën, over vorm, betekenis, instrumentkeuze, de bewuste of onbewuste keuzes van de componist, en natuurlijk over de emoties die muziek losmaakt.

Deze passie resulteerde in een nieuw boek, Lekker stukken. Op woensdagavond 7 december is Mike Boddé te gast bij Binnert Overdiep, niet alleen om over zijn passie en zijn nieuwe boek te vertellen, maar ook om zijn favoriete Lekkere stukken ten gehore te brengen.

Akkie Dijk van Binnert Overdiep – In Lekkere stukken nodigt hij de lezer (en luisteraar) uit om een trip te maken langs zijn muzikale topfavorieten. Muziek in allerlei stijlen, met een verhaal. We vinden het ontzettend leuk dat hij naar onze winkel komt! Tijdens deze muzikale avond heeft Mike Boddé – in gezelschap van onze eigen piano – alle ruimte om zijn klassieke maar ook pop- en jazz- stokpaardjes te berijden en ons mee te nemen op zijn muzikale reis. U bent woensdag 7 december van harte welkom!

Mike Boddé is een veelzijdige man, bekend als cabaretier, pianist, stemmenimitator en creatief brein van het tv programma Podium Witteman.

Kaartjes voor deze gezellige avond met Mike Boddé zijn te reserveren via info@binnertoverdiep.nl , of telefonisch via 0513- 622533 en te koop aan de kassa van de boekhandel. Toegangsprijs €12.50 inclusief hapje en drankje. Aanvang 20.00 uur. Deur open vanaf 19.30.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend