Een mooie onverwachte bijdrage voor Sprookje Heerenveen

0

HEERENVEEN – Stichting Sint Nicolaassprookje Heerenveen (Sprookje Heerenveen) ontving donderdagmiddag uit handen van wethouder Siebren Siebenga een waardecheque ter waarde van € 1.000,-.

Gemeente Heerenveen doet aan optimale recycling
Optimale recycling van alle (afgedankte) elektrische apparatuur is belangrijk voor hergebruik van grondstoffen. Denk hierbij aan groente-fruit-tuinafval wat verwerkt wordt tot compost. De Milieustraat is hierin een belangrijk kanaal. En bovendien de locatie waar elke burger zijn grof huishoudelijk, bouw-, sloop- en tuinafval naar toe brengt.

De Stichting Wecycle heeft samen met alle gemeente eind vorig jaar een grootschalige inlevercampagne gevoerd. Alle gemeenten konden lokale goede doelen indienen die kans maakten op een waarde cheque van € 1.000,-. Op de milieustraten zijn massaal kleine elektrische apparaten en spaarlampen ingeleverd. De gemeente Heerenveen heeft tijdens de campagne zoveel punten gescoord dat ze een waarde cheque van € 1000,- hebben gewonnen. Deze waarde cheque komt ten goede aan Sprookje Heerenveen. De Gemeente Heerenveen vindt het belangrijk dat Sprookje Heerenveen blijft voortbestaan.

Sprookje Heerenveen draait op vele vrijwilligers en betaald kosten vanuit de opbrengsten van kaartverkoop, giften, sponsorbijdragen van betrokken bedrijven, middenstand, particulieren en de gemeente Heerenveen.

Een mooie onverwachte bijdrage voor Sprookje Heerenveen.

Van 21 t/m 25 november 2016 wordt het sprookje ‘Vrouw holle doet het wéér!’ voor duizenden scholieren uit de gemeente Heerenveen opgevoerd in het Posthuis Theater in Heerenveen. Tien voorstellingen in één week, een topprestatie.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend